Hjem / Fjellheim
Fjellheim
Fjellheim Fjellheim
Leie hytta?Leie hytta?
NyheterNyheter
PraktiskPraktisk

Om hytta

 Vårbilde 07...
 Hyttemyr...
 

 Rødt rom...

”Fjellheim” eies og drives av Randesund Indremisjon og er ment for lag og familier på bedehuset og andre som ønsker å bruke hytta vår. Hyttestyret ønsker at flest mulig skal få glede av hytta. Dersom du har lyst til å ta en fjelltur, er det bare å ta kontakt (se kontakt/booking i menyen til venstre).

Hytta ligger på Berge/Gratamyra halvannen kilometer vest for skitrekket på Bortelid. Den har fire soverom med 6 køysenger hver (totalt 24 senger), praktisk kjøkken m.mye utstyr, stor nyoppusset peisestue/spisestue, bad/vaskerom og utedo i tilknytning til hytta.

Hytta har innlagt strøm og ett vannuttak. Den ligger naturskjønt til ved elva/bekken som renner videre ned gjennom dalen. Vi anbefaler å bruke hytta til alle årstider!

Adkomst: Bortelid ligger 94 km fra Kristiansand. Følg Rv 9 gjennom Setesdalen. Ta av til venstre ved Esso-stasjonen v/Hornes. Følg skilting til Bortelid. Ta av til venstre ved parkeringsplassen nedenfor Bortelitjønn. Om vinteren parkerer du her, og følger den preparerte skiløypa de siste 5-600 meterne til hytta. På sommeren kan du kjøre opp på sletta på Berge.

 

"Det er vårt ønske at oppholdet på hytta blir til rekreasjon for kropp og sjel til ære for Guds navn"

 

Nyoppusset stue, høst 2016:

 

Ukas bibelvers
Gud oppvakte Herren, og han skal også oppvekke oss ved sin kraft. (1. Kor. 6,14)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007