Hjem / Barn / Awana
Awana
Om Awana Om Awana

Awana - Søndager kl 11.00

for barn fra 3-13 år.

 

Hvorfor begynner vi med AWANA? 

 www.youtube.com/watch

 

Vi ønsker at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus gjennom hele livet.

 

Awana har et helhetlig tilbud fra 2-18 år, og er et solid redskap for å hjelpe foreldre og foresatte i å disippelgjøre barna.

 

Vi ønsker å være en ressurs for familiene som hjelper dem til å få ei levende tro som bærer livet gjennom.

 

Awana vektlegger også lek og relasjon, og vi ønsker at barna skal kjenne seg sett og elsket – og at de opplever det som kjekt å være med i Awana

 

På Frikstad bedehus begynner vi med 3 aldersdelte grupper:


Cubbies (3-5 år)

I denne aldersgruppa får barna lære ulike bibelfortellinger fra både gamle og nye testamentet. Hovedsetningen man ønsker at skal sitte igjen hos barna, er “Jesus elsker meg”. De får undervisning som handler om respekt for Gud og Hans Ord, og de lærer ulike fortellinger fra NT som peker på sannheter om hvem Jesus er.


Sparks (1.-4.klasse)

Barna får undervisning i hele Bibelen gjennom disse årene, og de får lære om både folk og hendelser i Bibelen på en slik måte at det legges et fundament for kunnskap og kjennskap/vennskap med Jesus.


T&T (5.-7.klasse)

I T&T (Tro og Trening) blir 10-13-åringer introdusert for kristne sannheter, og hvordan de kan implementere disse i sitt dagligliv. De lærer om misjon og å tjene andre. De får oppleve tilhørighet og lærer hvordan de skal opprettholde positive, nådefylte vennskap.

 

 

Barna i alle tre gruppene får utdelt hver sin bok som de har med seg både på samlingen og bruker hjemme. I disse bøkene er det fortellinger man kan lese hjemme og bibelvers man kan lære seg utenat. På samlingene er det undervisning som forsterker det man har lest hjemme, og man samles i grupper der man snakker med barna om undervisningen og bibelversene.

 

 

 

 

Ukas bibelvers
Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok han bort da han naglet det til korset. ( Kol 2,14)
 
 

Copyright © Frikstad bedehus 2007